Latest Video

Thursday, November 5, 2009

Nero 9 - FULL Version - [Precracked] 70MB

Nero 9 - Burning ROM
Опис:
ero 9 е следната генерација на worldâ% u20AC% u2122s најголема доверба интегрирани дигитални медиуми и софтвер за сопствена домашна забава. Се одликува со нови врвни функционалност што го прави уживањето дигитални медиуми содржина едноставна.

Оваа лесна за користење, но моќен мултимедијален пакет, ви дава слобода да креираат, rip, copy, гори, уреди, споделите, и испратите онлајн. Што и да сакаат% u20AC% u201C музика, видео, слика и податоци a% u20AC% u201C уживаат и ги споделите со семејството и пријателите во секое време, секаде.
Опции:
- Fast and easy rip, burn, Autobackup, and copy functions
- Backup files to CDs, DVDs, and Blu-ray Discs*
- Create professional-looking DVD movies with integrated 3D menus
- Copy, burn, share, upload, and create music mixes like a DJ
- Convert music, photos, and DVDs to play on your iPod® and other mobile devices
- Quick photo and video upload to My Nero, YouTube�%u201E�, and MySpace
- Watch, record, pause, and customize your live TV experience
- Play AVCHD and other HD formats

Плус:
- Nero Burning ROM
- Nero Express
- Nero DiscSpeed
- Nero DriveSpeed
- Nero InfoTool
- Nero RescueAgent
- ControlCenter

Важно:
Избришете ја предходната верзија на неро пред да ја инсталирате оваа
Оваа слика е смалена. Кликни тука за да ја видиш целосната слика [700x400].


Оваа слика е смалена. Кликни тука за да ја видиш целосната слика [694x430].

Download:

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More