Latest Video

Thursday, November 5, 2009

KASPERSKY Internet Security 2010 v9.0.0736 + *TRUE LiCENSE*


Комплетна Заштита

Kaspersky Internet Security 2010 автоматски ве штити вас и вашето семејство цело време - дали работа, банка, продавница или онлајн игра не е битно.

Kaspersky Internet Security 2010 е се што Ви треба за сигурно и безбедно на интернет искуство.

Сите функции и технологија на Kaspersky Anti-Virus 2010 година се вклучени во овој производ.

Kaspersky Internet Security запира вашиот компјутер се забавени од cybercriminals и овозможува ненадмината на on-line безбедни додека заштита на вашите документи, музика и фотографии од хакери:

* Чува пари и идентитет безбедно Подобрена!
* Заштитува од банкарска сметка измама
* Заштитни мерки против онлајн шопинг закани
* Овозможува дискутабилна апликации и веб-сајтови
да бидат исполнети, во "најбезбедни Стартувај Режим на" Ново!
* Cybercriminals нема hi-jack вашиот PC
* Презиме заштита од on-line предатори
* Вашите датотеки нема да бидат уништени од страна на хакери | Подобрено!
* Чува работи глатко на вашиот компјутер
* Сигурни Wi-Fi конекции
* Две начин личен firewall
Download:

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More