Latest Video

Wednesday, November 11, 2009

Макфест 2009

Дебитанти

Ангела Арсова - Нема ни светлина
Костадин Папа - Крива си за се
Денис Екс & Мате Јосифовски - Плејбој
Анета - Згодна приказна за мемоари
Рената Кралевска - Не го барајте
Stuck on - Да те вратам
Кристијан Јованов - Немирна
Бојан Алексовски - Те покривам со љубов
Александар Тарабунов - Кажи кој те има
Христијан Димитровски - Кико - Волшебна кочија
Big ‘as Аdrenaline - Ми требаш
Ангелина Стојановска - Студен бран
Марија Бунда - Ова сум јас
Слаѓана - Не сакам да знам
Download:
http://rapidshare.com/files/303454395/Makfest_2009_-_Debitanti.rar

Прва полуфинална вечер

Роберто Поп-Димитров - Направи од светот рајско место
Драган Темелковски - Џони - Љубоморен
Маја Вукиќевиќ - Во мене
Наде Талеска - После дождот
ДНК и Врчак - Прв
Игор Митровиќ - Никогаш до сега
Сања Лефкова - Душо уморна
Влатко Илиевски - Пак по старо
Иле Спасев - За тебе живеам
Елена Петреска - Не знам како
Игуана - Не се предавам
Рафинерија - Жал ми е
Download:
http://rapidshare.com/files/303451933/Makfest_2009_-_Prva_Polufinalna_Vecer.rar

Втора полуфинална вечер

Дани - Можеш
Камелеон - Белег
Роберт Билбилов - Лице од насловна
Иван Јованов - Оди или остани
Патници - Твоја
Боби & Je t’aime - Ти прекрасна
Филип Јордановски - Ништо посебно
Ѓоко Танески - Купив се
Бојан Стојков - Ко првиот пат
Ристо Самарџиев & Дуле и Коки - За милион години
Оливера Ѓорѓоска - Вечерва си моја желба
Download:
http://rapidshare.com/files/303458131/Makfest_2009_-_Vtora_Polufinalna_Vecer.rar

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More