Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Windows Geniue

Го имате овој проблем , и тој може да се реши!!!

симнете го фајлот со малку разбирање англиски и со неколку

едноставни чекори ке го решите !!!!

Следете ги чекорите во Реад Ме,ако имате проблем слободно прашајте!

Download

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More