Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Аshampoo Burning Studio 9.12 + Кијген [AT4RE] - одлична програма за режење!

Со програмата режењето нема да ви претставува проблем. Програмата не е воопшто комплексна и ви ги дава скоро сите функции кои ги има Неро (освен ShowTime) и користи далеку помалце рам од Неро. Имате можност да режете, копирате, правите Cover-и и многу многу други функции. Нема што да ви зборам, симнете па видете си самитеЈас користев порано неро9...Не дека многу зима рам, туку ме нервира од тоа што и на брз компјутер иде споро. Ашампу според мое искуство досеа е 100 пати боље.И да - нема зезанции околу блеклистирања на клучевите.

Инсталација:
1) Пуштете ја инсталацијата, инсталирајте
2) Ќе ви бара сериски, внесете го користејќи го Keygen-от
3) Пуштете ја апликацијата
4) Важно: Ако ви бара апдејти, не го апдејтирате!

Download: Големина :60мб

http://rapidshare.com/files/291745561/ABS.incl.KG.wboy.rar

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More