Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Microsoft Security Essential

Microsoft го претстави Security Essentials, решение кое би требало да служи за заштита од вируси, црви, тројанци, спајвер и други компјутерски штетници кои секојдневно ни се закануваат.

Целосниот назив на алатката гласи Microsoft Security Essentials Beta, сугерирајќи дека сеуште се станува збор за конечен производ. Microsoft Security Essentials Beta ја надгледува активноста на компјутерот и ги спречува оние кои се потенцијално опасни. Наводно, троши многу малку ресурси. Велиме наводно, затоа што во иницијалната фаза на претставувањето оваа алатка на Microsoft сеуште не е достапна на корисниците во Македонија.

Останатите, можат да ја превземат Microsoft Security Essentials Beta целосно бесплатно овде.

Големина: 8.8МБ

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More