Latest Video

Thursday, October 29, 2009

LimeWire Pro 5.2 Cracked

LimeWire PRO-5 Најбрзата P2P File Sharing Program on the Planet, работи на Gnutella Network. Тоа е отворен стандард софтвер задолжен за протокол отворен, слободен за јавноста да ја користите. LimeWire ви овозможува да ги споделите сите датотеки како as.mp3s,. Avis, jpgs, tiffs, etc, ви дозволува да пребарувате на повеќе датотеки во исто време, достапно во повеќе различни јазици, и е најпознат по своите лесно-на - употреба и крос-платформска компатибилност. Limewire 5 prois напишани во Јава, и ќе работи на Windows, Macintosh, Linux, Solaris, компјутерска и други платформи.

Download:

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More