Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Kако да проверите дали вашиот анти вирус е добар

Отворeте Notepad и копирајте го кодот

Код:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
После Save аs и името на фајлот треба да биде "Test.com" Ова што сакате пишете како да се вика а тоа .com мора да биде ова напишете го (Без наводници) и анти вирусот мора да ви го препознае ако не го препознае моментално инсталирајте си друг антивирус

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More