Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Folder Lock Pro

Folder Lock нуди најбрз начин за енкрипција и лозинка за заштита на датотеки и директориуми. Можете или да изберете да кодира важни фајлови од Техничари или брава на датотеки, слики и податоци од чисто приватни корисници. Папка Заклучи доаѓа со заклучување, енкрипција, сечење, скришум на владата, hack обид за следење, преносливост, Plug & Play поддршка, чистење на историја, и повеќе од 20 приватноста карактеристики сите посебни потреби прилагодена за лицата кои сакаат приватност и безбедност.следење, преносливост, Plug & Play поддршка, историја чистење, и повеќе од 20 приватноста карактеристики сите посебни потреби прилагодена за лицата кои сакаат приватност и безбедност.

Големина : 2мб

Download:

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More