Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Bs.Player PRO

BS.Player - најдобар мултимедијалниот плеер (DivX, AVC HD и видео, филм, аудио, DVD, ЈуТјуб), во светот!
BS.Player ™ се користи од повеќе од 70 милиони мултимедиа корисници низ целиот свет и тоа е преведен на повеќе од 90 светски јазици. Сите преземени верзии на нашата бесплатна верзија надминува збирот на сите преземање на конкурентната медија плеери и плати DivX или DVD плеери. Бидејќи тој не го користат многу процесорот на обработка на средства за репродукција на мултимедијални тоа е погоден за сите оние кои користат малку помалку способни компјутери. Сега, конечно можете да уживате во репродукција на HD Водич за AVCHD DVD и филмови со највисок квалитет со минимални барања систем. BS.Player може репродукција било YouTube филм директно од интернет и да го снимите локално на диск.

Големина: 8.5мб

Download:

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More