Latest Video

Friday, October 30, 2009

Помогни му на возот

Менувајте ја насоката на шините за возот да стигне до определена цел. Играта содржи 10 нивоа во режим на кариера и бесконечно нивоа во режим на случајно генерирање.

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More