Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Во Африка роден мутант на коза и човек!?

Селани од Зимбабве нашле суштество што во својот изглед многу потсетувало на мешавина од коза и човек Африканските стручњаци не можеле точно да утврдат за што точно се работи затоа што суштеството починало за неколку часа. Имало голема глава со лице што многу потсетувало на нагрдено лице на бебе, врат и рамена како на човек, но нозе и опашка како на коза.

Селаните пронаоѓањето на ова суштество го доживеале како клетва од некоја вештерка и знак за зло и затоа веднаш го запалиле за да се ослободат од урокот. Гувернерот Џејсон Мачаја е сигурен дека за сé е одговорен некој човек што имал секс со коза, но научниците ја отфрлаат таа опција. Тамошните ветеринари немале можност во живо да го видат суштеството, меѓутоа судејќи по видените фотографии одлучиле дека се работи за мало јаре со деформирана глава и дека тоа е причината што суштеството во носот, ушите и другите делови од телото толку потсетува на човек.

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More