Latest Video

Friday, October 30, 2009

Блиска средба на НЛО со Бразилска ТВ екипа

На враќање од терен каде снимале прилог за локалните банди, новинари и камермани од ТВ екипата на Gazeta во Сао Паоло допатувале со уште еден ексклузивен материјал во рацете - снимиле Непознат Летечки Објект, таканаречен НЛО.

Камерманот Jailson Fernandes изјавил дека леталото го приметиле над автопатот, односно дека на тоа подрачје се задржало околу час и половина.
Бразилската сојузна држава Акре на која главен град е Рио Бранко, е позната по често гледање на Непознати Летечки Објекти, а интересен е фактот што истата телевизиска екипа со ваква необична појава се сретнува втор пат.

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More