Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Како да направите какво сакате мсн

1. Oдите на оваа страна

Клик

Одбирате yes , use my e mail adress

2. Во полето „E-mail address:“ ја пишувате саканата адреса, на пример вашеиме@вашеиме.саканиотдомен.

Останатото знаете како се пополнува, нема потреба да објаснувам.
Единствен проблем при креирањето на ваквиот акаунт, е што секогаш до адресата ќе пишува (not verified) и немате inbox :).
Се надевам дека помогнав со ова мало туторијалче, ако има прашања, пишете

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More